CABINET STOMATOLOGIC BUCURESTI - DENTAC - LOCUL 21 in TOP PRODUCTIVITATE FIRME ROMANESTI
 

CABINET STOMATOLOGIC DENTAC


TRATAMENTE STOMATOLOGICE
RATE FIXE CU DOBANDA 0 %


PROGRAMARI
CABINET STOMATOLOGIC BERCENI
Tel. 0726.206.000

IMPLANT DENTAR BUCURESTI
Cat costa un implant dentar?

Turism dentar

"In Romania, tarifele cabinetelor stomatologice pentru tratamente dentare sunt de doua sau chiar de trei ori mai mici fata de regiunea vest-europeana, aceste servicii avand aceleasi standarde de calitate cu cele din clinicile din Statele Unite sau Europa de Vest. De asemenea, perioada pe care pacientul trebuie sa o aloce pentru astfel de interventii este mult mai scurta."

Citatul de mai sus face parte dintr-un articol publicat in editia online a cunoscutului cotidian Wall Street si face referire la un fenomen aflat intr-o continua dezvoltare in Romania - turism dentar.

Articolul citeaza un studiu de cercetare efectuat la nivel global de revahealth.com care concluzioneaza ca "gradul mediu de satisfactie a persoanelor care au optat pentru programele de turism dentar a atins 84%, pacientii economisind, in medie, 4.800 de euro, adica 60% din costul unui tratament stomatologic solicitat in tara de provenienta.

Peste 95% dintre respondenti au ales aceste programe datorita costurilor scazute, alti factori de decizie fiind si calitatea standardelor profesionale, tehnologiile de ultima ora folosite si posibilitatea de rezolvare a problemele dentare intr-un timp mult mai scurt."

Beneficiati si Dvs. acum de avantajele financiare ale programelor de turism dentar apeland la serviciile de calitate oferite de Cabinetele stomatologice DENTAC!

Oferta noastra de turism dentar consta in rezervarea locurilor de cazare la una dintre unitatile de cazare partenere, pe durata tratamentului, preluarea de la aeroport si drum inclus pana la cabinetele stomatologice, recomandari de vizitare a diverselor obiective turistice din Bucuresti si din tara.

Pentru a va scapa de orice griji, pe perioada vacantei, va putem punem la dispozitie si o masina personala, cu un sofer ghid, la pretul de - euro/zi, in care sunt incluse: taxa de drum, asigurare transport persoane, carburant - pentru deplasarile care nu depasesc 30 de kilometri.

Recastigati-va zimbetul sanatos si profitati in acelasi timp si de o vacanta linistita, la preturi decente!

Contactati-ne!


Tratamente stomatologice rate fixe cu dobanda 0 %
Dotari cabinet stomatologic
Cabinet stomatologic Dentac Cabinet stomatologic Dentac
Cabinet stomatologic Dentac Cabinet stomatologic Dentac
Dentac Impex detine un cabinet stomatologic dotat cu unituri dentare ce au o ergonomie de exceptie, turbine cu fibra optica, laser terapeutic, camera intraorala cu care pot fi vizualizate pe monitor imagini marite pentru dinti si gingii.
Contact Cabinet Stomatologic Dentac    
Medici: Dr. Blidescu Delia - medic primar
           Dr. Blidescu Radu - medic dentist, competente implantologie
           Dr. Vlad Petrescu Seceleanu - medic primar chirurgie orala si maxilo-faciala,
           competente implantologie
Cabinet stomatologic - Aleea Straduintei nr 2A, bl a2, parter, interfon 01, sector 4, Bucuresti, cinematograf Cultural (Berceni, Brancoveanu )

  Tel: 0214604538
Mobil: 0726206000
Telefon urgente: 0751307362

Program cabinet stomatologic:
Luni, Miercuri 14:00 - 20:00
Marti, Joi, Vineri 09:00 - 15:00
Copyright 2018 Dentac Impex S.R.L - CABINET STOMATOLOGIC